Skip to content

Voorjaar

De herfst is net zoals het voorjaar een optimaal moment voor aanleggen tuinen en verplanten van planten. Tijdens deze werkzaamheden is het van belang dat ook gelijk de bodem wordt aangepakt. Wanneer de grond losligt is het moment daar om gelijk de kwaliteit van de bodem voor de komende jaren te verbeteren. Door het toevoegen van compost of een andere bodemverbeteraar voegt u essentiële voedingsstoffen toe en verbetert u de vochtregulatie. Ook komt het toevoegen van een bodemverbeteraar de biodiversiteit en de koolstof opslag ten goede.

 • Yellow sun breuksteen 60/120mm schanskorf

  Yellow sun breuksteen 60/120mm

  135.00175.00 Incl BTW.
  Opties selecteren
 • Bodemgigant Lava breuksteen 40/80mm

  Lava breuksteen 40/80mm

  115.00140.00 Incl BTW.
  Opties selecteren
 • Icy Blue breuksteen Bodemgigant

  Icy Blue breuksteen

  170.00220.00 Incl BTW.
  Opties selecteren
 • Canadian slate breuksteen zwart 60/180mm nat

  Canadian slate breuksteen zwart 60/180mm

  164.00222.00 Incl BTW.
  Opties selecteren

Hoeveel heb je nodig?

Hier vindt u de belangrijskte voordelen van het gebruik
van compost in uw tuin:

Een goede bodem is het fundament voor een prachtige tuin met gezonde planten! Gebrek aan organisch materiaal verandert vruchtbare grond in zand, wat leidt tot; voedselcrisis, waterschaarste, verlies van biodiversiteit, klimaatverandering en verlies van bestaansmiddelen.

De oplossing; breng tenminste 3-6% organisch materiaal terug in de bodem (Bron).

Dit kan door het land in de schaduw van vegetatie te brengen en door de bodem te verrijken met plantaardig afval en dierlijke uitwerpselen.

Een florerende levende bodem is van vitaal belang voor het leven.

Een gezonde bodem begint bij de basis; de juiste bodemstructuur, organisch materiaal en nutriënten. Met onze verbeteraars staat de fundering als een huis en heb je een bodem waar je op kunt bouwen! 

Zo verbeter je de vochtberging, de biodiversiteit en de algehele bodemgezondheid. Help jij mee onze bodem te verduurzamen?

Maak eenvoudig je keuze uit ons ruime aanbod bodemverbeteraars en grondbedekkers. Geleverd in Big Bags, direct op de juiste plaats.

De voordelen van onze Bigbags; goedkoper dan losse zakken, ruimtebesparend, minder plastic afval, direct geleverd op de gewenste locatie!

Of je nu zware kleigrond hebt die het vocht slecht doorlaat of schrale zandgrond die moeite heeft om voedingsstoffen vast te houden, in ons uitgebreide assortiment vind je altijd een passend product.

Compleet aanbod
Compleet aanbod in bodemverbeteraars en bedekkers
voor de hovenier en particulier!
Snel bezorgd
Bespaar tijd; Geleverd op een dag naar keuze direct op de juiste locatie. Kies tijdens het afrekenen zelf je
bezorgdag.
Advies op maat
We helpen je bij kiezen van de juiste producten – voor een florerende en gezonde bodem. 

Waarom Bodem Gigant?