Skip to content
Bemeste tuinaarde gebruik

Bemeste Tuinaarde Bigbag 1m3 van BodemGigant: Uw tuin direct klaar voor beplanting!

Wat is bemeste tuinaarde in bigbag?

Bemeste tuinaarde is een mengsel van schone grond en compost. Het creëren van een vruchtbare basis is essentieel voor een gezonde en bloeiende tuin. Bemeste tuinaarde van BodemGigant wordt geleverd in een bigbag van 1m3 en biedt exact deze basis. Met deze hoogwaardige grondsoort zorgt u ervoor dat uw planten en bloemen in een rijke omgeving groeien vanaf het allereerste moment.

Bemeste tuinaarde is net als teelaarde een met zorg samengestelde combinatie van schone zwarte grond. De compost vormt de kern van een gezonde tuin. Bij BodemGigant bieden we een zorgvuldig samengestelde mix van schone grond, hoogwaardige compost en veen. Het hoge gehalte aan compost in onze bemeste tuinaarde zorgt voor een verbeterde bodemstructuur en een verhoogde voedingswaarde, wat essentieel is voor een optimale groei van uw planten en bloemen.

Wat is het verschil met standaard teelaarde?

In tegenstelling tot standaard teelaarde, is onze bemeste tuinaarde in bigbag specifiek ontworpen om direct te worden ingeplant. Dit betekent dat u niet hoeft te wachten om uw tuinprojecten te starten. U kunt meteen beginnen met het planten van uw favoriete bloemen, struiken, en zelfs bomen. Onze bemeste tuinaarde is gezeefd en vrijwel vrij van onkruid en afval, waardoor u kunt genieten van een schone en gezonde basis voor uw tuin.

De kracht van de 1m3 Bigbag bemeste tuinaarde

Met onze 1m3 bigbag:

 • Hoeveelheid: Voldoende grond voor diverse tuinprojecten.
 • Conveniënt: Makkelijk te vervoeren en te plaatsen in uw tuin.
 • Kwaliteitsgarantie: Elke bigbag is gevuld met gelijkmatig bemeste tuinaarde, waardoor consistentie in kwaliteit wordt verzekerd.

 • bemeste tuinaarde

  Bemeste tuinaarde – 1m3

  159,50 Incl BTW.
  Toevoegen aan winkelwagen

Waarom bemeste tuinaarde en geen bodemverbeteraar?

Hoewel bodemverbeteraars hun eigen voordelen hebben, is de bemeste tuinaarde van BodemGigant ontworpen om direct beplant te worden. Dit maakt het proces eenvoudiger en efficiënter voor tuiniers van elk ervaringsniveau.

Meer tips voor de bigbag bemeste tuinaarde

 • Ideaal voor bloemen en planten: Of u nu een kleurrijk bloemenbed wilt aanleggen of een nieuwe boom wilt planten, onze bemeste tuinaarde biedt de perfecte start.
 • Duurzame aarde: Bij BodemGigant zetten we ons in voor het milieu. Onze bemeste tuinaarde is duurzaam geproduceerd, waarbij we zorg dragen voor het behoud van de natuur.
 • Eenvoudig in gebruik: Gewoon de zak openen, de aarde in uw tuin of bloembak verdelen en u bent klaar om te planten!
 • Rijk aan voedingsstoffen: Onze bemeste tuinaarde zit boordevol essentiële voedingsstoffen die uw planten nodig hebben om gezond en sterk te groeien

Betrouwbaarheid en expertise

BodemGigant staat al jaren synoniem voor kwaliteit. Onze bemeste tuinaarde is het resultaat van zorgvuldig onderzoek en ervaring in de tuinbranche.

Heeft u vragen over de bemeste tuinaarde of hoe u het beste kunt planten? Ons team van experts staat voor u klaar met deskundig advies.

Toevoeging aan ons assortiment

Net als onze andere producten, zoals Franse Boomschors en natuurcompost, vormt onze bemeste tuinaarde een essentiële aanvulling op het hoogwaardige assortiment van BodemGigant.

De bemeste tuinaarde bigbag 1m3 van BodemGigant is dé oplossing voor tuiniers die direct een vruchtbare basis voor hun planten willen creëren. Zonder het gedoe van mengen, zorgt onze tuinaarde ervoor dat uw tuin klaar is voor beplanting met een rijke, voedzame grond. Voor meer informatie en andere hoogwaardige tuinproducten, bezoek de BodemGigant website.

Wat zijn Bodemverbeteraars-klein

Nog vragen?

Neem contact met ons op

Vragen op dag van levering

Heeft u vragen over de levering of over de Track&Trace code? Bekijk eerst uw spammail en neem daarna contact met ons op. 

Volg ons