Skip to content

Grind kopen in Arnhem

Wil je grind kopen voor jouw tuin of buitenproject in Arnhem? Verken het ruime assortiment grind van BodemGigant voor jouw tuin, oprit of ander project. De grindsoorten van BodemGigant zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en afmetingen. Zo weet je zeker dat je grind kan kopen die perfect aansluit bij jouw wensen.

BodemGigant levert door heel Nederland, dus wanneer jij grind koopt in Arnhem, leveren wij het grind op de gewenste locatie in Arnhem en omstreken.

Meest gekochte grind soorten in Arnhem

Resultaat 1–3 van de 18 resultaten wordt getoond

 • Kasteelgrind / Castle grind van bodemgigant

  Castle grind

  148,00219,00 Incl BTW.
  Opties selecteren
 • Boerengrind

  Maasgrind/boerengrind

  112,00155,00 Incl BTW.
  Opties selecteren
 • Wit grind bodemgigant

  Witte Limburgse grind 8/16mm

  123,00160,00 Incl BTW.
  Opties selecteren

Waarvoor grind gebruiken?

Wanneer je in Arnhem of omstreken woont, kan je de behoefte hebben om grind te kopen voor een project aan bijvoorbeeld jouw tuin. Bij het oriënteren naar de best passende grindsoort, kan je verschillende keuzes maken. Met het kopen van grind in Arnhem is het belangrijk om verschillende overwegingen door te nemen:

 • De vormgeving van het grind
 • De afmetingen van het grind
 • De kleur die het grind moet hebben
 • Hoeveel grind er nodig is

Bij BodemGigant kan je diverse soorten grind kopen. Van siergrind voor het aantrekkelijk maken van het terras tot aan grind voor het verbeteren van de functionele ruimte. Grind kan dan ook perfect gekocht worden voor bijvoorbeeld het leggen leggen van een oprit of het aanleggen van paden.

Grind kopen in Arnhem voor jouw project.

Bij BodemGigant kan je een uitgebreid assortiment grindsoorten kopen. Perfect geschikt voor verschillende projecten in uw tuin, zoals een oprit, parkeerplaats of een sier pad. Bij ons kan je kiezen uit diverse afmetingen, kleuren en texturen van grind. Of je nu op zoek bent naar een rustieke charme, een eigentijdse uitstraling nastreeft, of simpelweg praktische oplossingen zoekt voor jouw buitenruimte in Arnhem. BodemGigant heeft gegarandeerd de ideale grindvariant voor jouw specifieke project. Zoals het rustieke kasteelgrindof de klassieker boerengrind

Verken ons uiteenlopende assortiment aan grind. De kleurvariaties die BodemGigant aanbiedt zijn uitgebreid en omvatten tinten zoals beige, blauw, geel, grijs, zwart, wit en antraciet. Naast een scala aan kleurmogelijkheden, bieden we ook een brede variëteit aan vormen voor het grind.

Het team van BodemGigant staat altijd voor je klaar om jouw te voorzien van het beste advies. Met ons professioneel advies zal je nooit het verkeerder grind kopen voor jouw project in Arnhem en omstreken.

Bodemgigant basalt split bestellen

Hoeveel grind heb ik nodig?

Lengte in m


Breedte in m


hoogte in cm


Aantal Big Bags:

Contact opnemen met BodemGigant voor het kopen van Grind in Arnhem:

Heb je vragen of advies nodig voor het kopen van grind? Het team van BodemGigant staat klaar om je te voorzien van professioneel en persoonlijk advies. Zo vind je altijd de best grind soorten voor jouw project, tuin of andere toepassing bij BodemGigant .
Neem vandaag nog contact met ons op. 

BodemGigant bezorgt grind door heel Nederland. Als je ervoor kiest om jouw bestelling te laten bezorgen, zorg er dan voor dat de bezorging succesvol kan worden afgerond. Bekijk alle informatie over het bezorgen van grind in Arnhem en omstreken op onze bezorgpagina.

Compleet aanbod
Compleet aanbod in bodemverbeteraars en bedekkers
voor de hovenier en particulier!
Snel bezorgd
Bespaar tijd; Geleverd op een dag naar keuze direct op de juiste locatie. Kies tijdens het afrekenen zelf je
bezorgdag.
Advies op maat
We helpen je bij kiezen van de juiste producten – voor een florerende en gezonde bodem. 

Waarom Bodem Gigant?