Skip to content

Op zoek naar grind voor jouw tuin in de buurt van Veenhuizen?

BodemGigant heeft een divers en hoogwaardig grind aanbod voor jouw tuin in Veenhuizen en omstreken! Wij bieden verschillende soorten grind aan waaruit jij kunt kiezen. Zo weet je zeker dat er voor jouw tuin een geschikt grindtype beschikbaar is. Ontdek het volledige grind assortiment van BodemGigant voor jouw tuin in Veenhuizen.

Meest gekochte grind producten

Resultaat 1–3 van de 18 resultaten wordt getoond

 • Kasteelgrind / Castle grind van bodemgigant

  Castle grind

  148,00219,00 Incl BTW.
  Opties selecteren
 • Boerengrind

  Maasgrind/boerengrind

  112,00155,00 Incl BTW.
  Opties selecteren
 • Wit grind bodemgigant

  Witte Limburgse grind 8/16mm

  123,00160,00 Incl BTW.
  Opties selecteren

Waarom grind gebruiken in uw tuin in Veenhuizen?

Het gebruiken van grind in jouw tuin of project biedt verschillende voordelen. Als je grind gebruikt zorg je niet alleen voor een aantrekkelijke uitstraling van de tuin, maar ook zorgt het voor verandering aan de functionele omgeving. Er zijn verschillende voordelen bij het gebruiken van grind, waaronder: 

 • Onderhoudsgemak: Wanneer je voor grind kiest, heb je weinig onderhoud nodig. Gras, planten en struiken moeten onderhouden worden. Al dit onderhoud valt weg bij de aanschaf van grind voor uw tuin.
 • Natuurproduct: Grind is een natuurlijk product dat afkomstig is uit meren of rivieren. Dit betekent dat er geen vervuilende of milieubelastende stoffen nodig zijn geweest om het product te winnen.
 • Eenvoudig aan te leggen: Als je kiest voor de aanschaf van grind in Veenhuizen, heeft het een groot voordeel. Het product is goedkoop in de aanschaf en is eenvoudig te leggen in jouw tuin. Zo kan grind op veel verschillende plekken gelegd worden.
 • Waterafvoerend materiaal: De losse ruimtes tussen de grind stenen zorgen ervoor dat bij regen het water goed afgevoerd kan worden naar de bodem.

Grind kent verschillende toepassingsmogelijkheden. Het leggen van grind is mogelijk in bijvoorbeeld jouw tuin, op paden, het opvullen van plantenbakken en nog veel meer. De mogelijkheden zijn zeer divers.

Grind soorten voor jouw tuin of bouwproject in Veenhuizen en omstreken

Bij Bodemgigant vind je verschillende soorten grind die gebruikt kunnen worden voor jouw tuin. Je kunt kiezen uit verschillende groottes (fracties), kleuren en vormen van grind. Of je nu een rustieke uitstraling wilt creëren, een eigentijds design nastreeft, of simpelweg op zoek bent naar praktische oplossingen voor jouw buitenruimte.
BodemGigant heeft de perfecte grindsoort voor jouw project!

Ontdek ons gevarieerde grind assortiment. De kleuren van het grind bij BodemGigant zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen: beige, blauw, geel, grijs, zwart, wit of antraciet grind. Niet alleen zijn de kleuren zeer divers, maar ook de vormen van het grind variëren. Je kunt kiezen uit grind dat bestaat uit hoekige stukjes of uit grind dat glad en rond is.

Wanneer je voor BodemGigant kiest en niet zeker weet welk grindtype het beste past bij jouw tuin of project in Veenhuizen, adviseren wij je graag.

Bodemgigant castle grind sierpad

Hoeveel heb je nodig?

Lengte in m


Breedte in m


hoogte in cm


Aantal Big Bags:

Contact opnemen met Bodemgigant voor grind in Veenhuizen en omgeving

Heb je vragen of advies nodig voor de aanschaf van grind? Het team van BodemGigant staat klaar om je te voorzien van professioneel en persoonlijk advies.. Zo vind je de best passende grindoplossing voor jouw tuin of project.
Neem vandaag nog contact op met BodemGigant.

BodemGigant bezorgt grind door heel Nederland. Als je ervoor kiest om jouw bestelling te laten bezorgen, zorg er dan voor dat de bezorging succesvol kan worden afgerond. Bekijk alle informatie over het bezorgen van grind op onze bezorgpagina.

Compleet aanbod
Compleet aanbod in bodemverbeteraars en bedekkers
voor de hovenier en particulier!
Snel bezorgd
Bespaar tijd; Geleverd op een dag naar keuze direct op de juiste locatie. Kies tijdens het afrekenen zelf je
bezorgdag.
Advies op maat
We helpen je bij kiezen van de juiste producten – voor een florerende en gezonde bodem. 

Waarom Bodem Gigant?