Skip to content

Op zoek naar split voor jouw tuin in de buurt van Arnhem?

Bodemgigant heeft een divers en hoogwaardig split aanbod voor jouw tuinproject in Arnhem. Wij bieden verschillende soorten splitaan waaruit jij kunt kiezen. Zo weet je zeker dat er voor jouw tuinproject een geschikt split type beschikbaar is. Ontdek het volledige split assortiment van Bodemgigant voor jouw tuin in Arnhem.

Wat is het verschil tussen split en grind?

Grind en split onderscheiden zich door hun oorsprong en uitstraling. Door erosie afgeronde stenen in rivieren of zeeën vormen het grind, dat een organisch uiterlijk krijgt dankzij de ronde vormen. Split krijgt zijn scherpe hoeken door de afgespleten breukstenen die uit bergachtige gebieden komen, waardoor de kleine steentjes hoekige eigenschappen krijgen.

Meest gekochte split producten

Resultaat 1–3 van de 23 resultaten wordt getoond

 • Ardenner split

  Ardenner split

  113,50142,00 Incl BTW.
  Opties selecteren
 • Dolomiet 0/5mm split

  Dolomiet split / Gravier d’Or – 0/5mm – (halfverharding)

  141,00195,00 Incl BTW.
  Opties selecteren
 • yellow sun split

  yellow sun split

  129,00182,00 Incl BTW.
  Opties selecteren

Waarom split gebruiken in Arnhem?

Het gebruiken van split in jouw tuin of project biedt verschillende voordelen. Als je split gebruikt in Arnhem zorg je niet alleen voor een aantrekkelijke uitstraling van de tuin, maar ook zorgt het voor verandering aan de functionele omgeving. Er zijn verschillende voordelen bij het gebruiken van split, waaronder: 

 • Stabiliteit: Split bestaat uit hoekige vormen en scherpe randen, waardoor het materiaal goed op de plek blijft liggen. Wanneer je op zoek bent naar materiaal dat stabiliteit geeft, is split een goede keuze voor jouw project.
 • Onderhoudsarm: Split heeft weinig onderhoud nodig. Bij het aanleggen is het van belang om het materiaal goed aan te leggen. Gebruik altijd een worteldoek bij het aanleggen.
 • Water doorlatend: bij regen wordt het water afgevoerd. Het voordeel is dat bij hevige regenval jouw tuin minder snel onder water staat.
 • Goedkoop: de aanschaf van split is in veel gevallen goedkoper dan de aanschaf van grind.

Split kent verschillende toepassingsmogelijkheden. Het leggen van split is mogelijk in bijvoorbeeld jouw tuin, op looppaden, het leggen van een oprit, decoratie van de tuin en nog veel meer. De mogelijkheden van split zijn zeer divers.

Split soorten voor jouw tuin of bouwproject in Arnhem en omstreken

Bij Bodemgigant tref je een uitgebreide selectie aan splitvarianten aan, geschikt voor uiteenlopende projecten in Arnhem. Je hebt de vrijheid om te selecteren uit diverse groottes (fracties), kleuren en vormen van split. Of je nu streeft naar een rustieke uitstraling, een eigentijds ontwerp ambieert, of eenvoudigweg praktische oplossingen zoekt voor jouw buitenruimte, Bodemgigant beschikt over de perfecte splitvariant voor jouw specifieke project!

Verken ons veelzijdige assortiment van split. De kleuren die beschikbaar zijn bij Bodemgigant variëren in een scala aan uitvoeringen: beige, blauw, geel, grijs, zwart, wit of antraciet. Niet alleen zijn de kleurmogelijkheden divers, maar ook de variatie in vormen van het split is ruim vertegenwoordigd.

Mocht je bij de keuze voor Bodemgigant twijfelen welk type split het meest geschikt is voor jouw tuin of project in Arnhem. Bodemgigant staat klaar om je te voorzien van deskundig advies.

Bodemgigant basalt split bestellen

Hoeveel heb je nodig?

Lengte in m


Breedte in m


hoogte in cm


Aantal Big Bags:

Contact opnemen met Bodemgigant voor split in Arnhem en omgeving

Heb je vragen of advies nodig voor de aanschaf van split? Het team van Bodemgigant staat klaar om je te voorzien van professioneel en persoonlijk advies.. Zo vind je de best passende splitoplossing voor jouw tuin of project.
Neem vandaag nog contact op met Bodemgigant.

Bodemgigant bezorgt split door heel Nederland. Als je ervoor kiest om jouw bestelling te laten bezorgen, zorg er dan voor dat de bezorging succesvol kan worden afgerond. Bekijk alle informatie over het bezorgen van split in Arnhem en omstreken op onze bezorgpagina.

Compleet aanbod
Compleet aanbod in bodemverbeteraars en bedekkers
voor de hovenier en particulier!
Snel bezorgd
Bespaar tijd; Geleverd op een dag naar keuze direct op de juiste locatie. Kies tijdens het afrekenen zelf je
bezorgdag.
Advies op maat
We helpen je bij kiezen van de juiste producten – voor een florerende en gezonde bodem. 

Waarom Bodem Gigant?