Skip to content

Bemeste tuinaarde bij BodemGigant

Bij BodemGigant koopt u bemeste tuinaarde in een handige BigBag. Hierdoor is het perfect voor al uw tuinprojecten. Of u nu uw bloembedden opnieuw wilt aanleggen, uw gazon wilt verbeteren of nieuwe planten wilt poten. BigBags tuinaarde zijn de perfecte oplossing. Onze tuinaarde is van uitstekende kwaliteit, rijk aan voedingsstoffen en geschikt voor diverse toepassingen in de tuin. Bekijk hier ons assortiment! De tuinaarde wordt gemakkelijk en snel bij u thuis geleverd binnen 3 tot 4 werkdagen.

  • bemeste tuinaarde

    Bemeste tuinaarde – 1m3

    159,50 Incl BTW.
    Toevoegen aan winkelwagen

De voordelen van een bemeste tuinaarde

Met onze bemeste tuinaarde kunt u snel en eenvoudig de bodem van uw tuin verbeteren. Door tuinaarde toe te voegen, verbetert u de structuur en vruchtbaarheid van de bodem, wat resulteert in gezondere planten en een weelderige groei. Onze tuinaarde is zorgvuldig samengesteld en bevat een uitgebalanceerde mix van organisch materiaal en voedingsstoffen die essentieel zijn voor de groei en ontwikkeling van planten.

Kies voor gemak, kwaliteit en service en bestel vandaag nog bij BodemGigant. Met ons uitgebreide assortiment, eenvoudige bestelproces en deskundige ondersteuning, kunt u met vertrouwen aan de slag met uw tuinprojecten. Ontdek de voordelen van onze bodemproducten en ervaar het verschil dat BodemGigant kan maken voor uw tuin.

Bereken hoeveel tuinaarde u nodig heeft

Lengte in m


Breedte in m


hoogte in cm


Aantal Big Bags:

Bigbag bemeste tuinaarde kopen bij BodemGigant

Toepassingen van bemeste tuinaarde

Bemeste tuinaarde is een uitstekende basis voor beplanting. Ideaal om direct in te planten en zo de groei te bevorderen. Tuinaarde is ook te gebruiken om de bodem te egaliseren en aan te vullen. Ideaal voor het planten van bomen, heggen en het aanleggen of egaliseren van een tuin of plantvak! Bemeste tuinaarde is geschikt om direct in te planten. Als u de bestaande bodem wil verbeteren kunt u beter kiezen voor een bodemverbeteraar zoals compost

Wat is tuinaarde?

Bemeste tuinaarde is net als teelaarde een met zorg samengestelde combinatie van schone zwarte grond, hoogwaardige compost en veen. Het verschil zit ‘m met name in het gehalte compost: dit is hoger bij bemeste tuinaarde. Hierdoor ontstaat een nog betere bodemstructuur en een hogere voedingswaarde. Tuinaarde bevat voldoende organische stof om direct in te planten. Bemeste tuinaarde is dus bedoeld om direct in te planten en is niet bedoeld om de bestaande bodem mee op te waarderen. De aarde is gezeefd en bevat dan ook nauwelijks geen onkruid of afvalresten. Tevens voldoet het product aan de achtergrondwaarde voor schone grond en aan de eisen uit de Standaard RAW 2015. Daarmee is de tuinaarde vrij toepasbaar en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen! 

Tuinaarde bij BodemGigant

Kwaliteit gegarandeerd: Ontdek tuinaarde van uitstekende kwaliteit, rijk aan voedingsstoffen en zorgvuldig samengesteld voor optimale plantengroei. 

Gemakkelijke levering: Geniet van het gemak van levering in BigBags rechtstreeks bij u thuis, waardoor u tijd en moeite bespaart.

Diverse toepassingen: Gebruik onze tuinaarde voor verschillende tuinprojecten, zoals het aanleggen van bloembedden, verbeteren van gazons en poten van nieuwe planten.

Geschikt voor alle tuiniers: Of u nu een ervaren tuinier bent of net begint, onze BigBags tuinaarde zijn eenvoudig te gebruiken en bieden gegarandeerd resultaat voor elke tuinier.

Kwaliteit bemeste tuinaarde

Onze bemeste tuinaarde is een met zorg samengestelde product. Er wordt veel tuinaarde aangeboden op de markt, maar deze zijn veelal niet van hoge kwaliteit. Ze zijn ofwel niet gezeefd of bevatten weinig organisch materiaal. Onze aarde voldoet aan de strengste eisen en bevat altijd een bepaald gehalte aan organische stof. Onze tuinaarde is een mengsel van schone zwarte grond, hoogwaardige compost en waar nodig veen. Tuinaarde bevat voldoende organische stof om direct in te planten.  De bigbag tuinaarde is gezeefd en bevat dan ook nauwelijks geen onkruid of afvalresten. Tevens voldoet het aan de eisen uit de Standaard RAW 2015. Daarmee is de tuinaarde vrij toepasbaar en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen! 

Compleet aanbod
Compleet aanbod in bodemverbeteraars en bedekkers
voor de hovenier en particulier!
Snel bezorgd
Bespaar tijd; Geleverd op een dag naar keuze direct op de juiste locatie. Kies tijdens het afrekenen zelf je
bezorgdag.
Advies op maat
We helpen je bij kiezen van de juiste producten – voor een florerende en gezonde bodem. 

Waarom Bodem Gigant?