Skip to content

Gravel

Welkom bij BodemGigant, waar wij uw tuin mooier maken met de beste gravel op de markt! Gravel, ook bekend als split, is een essentieel materiaal voor zowel functionele als decoratieve toepassingen in tuinen, opritten en landschapsprojecten. Bij Bodemgigant koopt u gemakkelijk en snel uw gravel voor uw tuin of oprit. Thuis geleverd in handige bigbags! Op zoek naar een grote hoeveelheid? Vraag dan een offerte voor los gestort product aan!

 • Dolomiet 0/5mm split

  Dolomiet split / Gravier d’Or – 0/5mm – (halfverharding)

  141,00195,00 Incl BTW.
  Opties selecteren
 • Dolomiet silver-grey split aangelegd oprit

  Dolomiet silver-grey split (halfverharding)

  100,00133,00 Incl BTW.
  Opties selecteren

Hoeveel heb je nodig?

Lengte in m


Breedte in m


hoogte in cm


Aantal Big Bags:

Gravel in uw tuin

Wat is gravel?

Gravel, of fijne split, bestaat uit kleine steentjes die vaak gebruikt worden om paden, opritten en tuinbedden aan te leggen. Deze steentjes worden gewonnen uit verschillende soorten gesteente en zijn beschikbaar in diverse maten en kleuren. Door zijn natuurlijke uitstraling en duurzaamheid is gravel een populaire keuze voor zowel particuliere als commerciële tuinen en parken.

Toepassingen van gravel

Gravel kan op vele manieren worden toegepast, waaronder:

 • Opritten: Een graveloprit biedt een natuurlijke, maar stabiele ondergrond voor auto’s.
 • Paden: Gravelpaden zijn onderhoudsarm en voegen een rustieke charme toe aan elke tuin.
 • Tuinbedden: Gebruik gravel als decoratieve bodembedekker die onkruidgroei onderdrukt en vocht in de bodem helpt behouden.
Gravel BodemGigant
Gravier D'or

De voordelen van gravel

Gravel heeft verschillende voordelen die het een uitstekende keuze maken voor tuin- en landschapsprojecten:

 • Duurzaamheid: Gravel is weerbestendig en gaat lang mee, wat het een kosteneffectieve optie maakt.
 • Weinig onderhoud: In tegenstelling tot gras of andere bodembedekkers heeft gravel weinig onderhoud nodig, vooral als het correct is aangelegd met een worteldoek eronder.
 • Uitstekende drainage: Gravel zorgt voor goede drainage, voorkomt plassen en helpt bij waterhuishouding in uw tuin.

Eenvoudig bestellen bij BodemGigant

Bij BodemGigant begrijpen we dat gemak belangrijk is. Daarom kunt u eenvoudig uw split bestellen in bigbags van 0,5, 0,7, of 1m3, afhankelijk van de grootte van uw project. Voor grotere aanvragen bieden we ook de mogelijkheid om losgestort te leveren. Doe dan een aanvraag via deze pagina. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling op een efficiënte en zorgvuldige manier op de door u gewenste locatie wordt afgeleverd.

Kies voor de producten van BodemGigant voor een duurzame, stijlvolle en praktische oplossing voor uw tuin- en landschapsprojecten. Met onze verschillende soorten en fracties vindt u gegarandeerd de perfecte match voor uw tuin. Bestel vandaag nog en transformeer uw tuin!

Compleet aanbod
Compleet aanbod in bodemverbeteraars en bedekkers
voor de hovenier en particulier!
Snel bezorgd
Bespaar tijd; Geleverd op een dag naar keuze direct op de juiste locatie. Kies tijdens het afrekenen zelf je
bezorgdag.
Advies op maat

We helpen je bij kiezen van de juiste producten – voor een florerende en gezonde bodem. 

Gratis handmonster aanvragen?

De perfecte split voor uw project!

Bij BodemGigant begrijpen we dat het kiezen van de juiste soort voor uw project een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij de mogelijkheid om gratis handmonsters aan te vragen, zodat u zeker kunt zijn van de juiste keuze!

Waarom een handmonster aanvragen?

 1. Zekerheid: Met een handmonster kunt u de textuur, kleur en kwaliteit van de stenen zelf ervaren voordat u een grote bestelling plaatst. Zo weet u zeker dat het aan uw verwachtingen voldoet.

 2. Visuele vergelijking: Het kan soms lastig zijn om de exacte kleur van grind of split op een computerscherm weer te geven. Met een handmonster kunt u de kleur nauwkeurig vergelijken met uw projectbehoeften.

 3. Tastbare ervaring: Door de stenen in uw handen te hebben, kunt u de textuur voelen en ervaren hoe het eruitziet in verschillende lichtomstandigheden. Dit helpt u om de juiste keuze te maken.

Hoe vraag ik een gratis handmonster aan bij BodemGigant?

Het aanvragen van een handmonster is eenvoudig. Volg deze stappen:

 1. Ga naar de pagina Gratis Handmonster Aanvragen op onze website.

 2. Selecteer de soort waarin u geïnteresseerd bent.

 3. Vul uw contactgegevens in, inclusief naam en verzendadres.

 4. Bevestig uw aanvraag.

Onze kwaliteit

Bij BodemGigant streven we naar uw volle tevredenheid. Daarom sturen we uw handmonster zo snel mogelijk op, zodat u uw project kunt plannen met volledig vertrouwen in de keuze voor.

Vraag vandaag nog uw gratis handmonster aan en ontdek de perfecte soort voor uw project. Bij BodemGigant staan we klaar om u te helpen de juiste beslissing te nemen voor een prachtig resultaat.

Waarom Bodem Gigant?