Skip to content

Ophoogzand kopen voor uw tuinproject?

Ophoogzand is een essentieel materiaal voor het verhogen van tuinen en het vullen van vijvers. Het is een type zand dat niet is gezeefd, waardoor het ideaal is voor toepassingen waar zand met minder strenge eisen voldoet. In vergelijking met straatzand heeft ophoogzand een grovere structuur, wat betekent dat het meer leemdeeltjes en verontreinigingen, zoals schelpen en steentjes, kan bevatten.

Kenmerken en voordelen van ophoogzand?

 • Hoogwaardige Kwaliteit: Ons ophoogzand is van de hoogste kwaliteit en wordt geleverd in een handige bigbag van 1m3.
 • Snelle Levering: We begrijpen dat tijd van essentieel belang is voor jouw projecten. Daarom leveren we binnen 3 werkdagen, tenzij anders vermeld (zie kosten hieronder).
 • Vaste Leveringskosten: Ongeacht de hoeveelheid zand of grind die je bestelt, rekenen we slechts een eenmalige leveringskost van €60,- voor zand en grind.
 • Groot Leveringsvoertuig: Onze zendingen worden uitgevoerd met een 3-assige stenentrailer en kraan, met een totale combinatielengte van ongeveer 16,5 meter.

Gebruik van ophoogzand:

Ophoogzand is ideaal voor het vullen van kuilen, gaten, en het egaliseren van oneffenheden in de tuin. Het zorgt voor een stabiele ondergrond.

Ons ophoogzand

Enig resultaat

 • Ophoogzand bodemgigant kopen

  Ophoogzand bigbag

  84,0099,00 Incl BTW.
  Opties selecteren

Toepassingen van ophoogzand:

 • Tuinophoging: Gebruik ophoogzand om ongelijkheden in je tuinoppervlak op te vullen en een gelijkmatig terrein te creëren.
 • Vijvervulling: Bij de aanleg of het onderhoud van vijvers is ophoogzand een betrouwbare keuze om de gewenste diepte te bereiken.

Hoeveel zand heb ik nodig?

Reken op 1 bigbag (1 kuub/1.000 liter) per 1 vierkante meter. Houd er rekening mee dat ophoogzand altijd inzakt bij gebruik, dus een extra marge van 15-20% kan nodig zijn.

Ophoogzand productinfo bodemgigant

Hoeveel heb je nodig?

Lengte in m


Breedte in m


hoogte in cm


Aantal Big Bags:

Leveringsopties voor zand

Het ophoogzand wordt geleverd in een bigbag van 1m3 of 0,7m3, afhankelijk van jouw behoeften. Onze leveringen worden uitgevoerd met een 3-assige stenentrailer met kraan. Zorg ervoor dat de trailer toegang heeft tot jouw locatie. In geval van beperkte toegang door wegwerkzaamheden of smalle straten kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Levering met een kooiaap is mogelijk tegen meerprijs; neem contact met ons op voor meer informatie.

Met Ophoogzand van BodemGigant breng je stabiliteit en egaliteit in jouw tuin- en vijverprojecten. Bestel vandaag nog en ervaar de kwaliteit en efficiëntie die ons product te bieden heeft.

Bekijk alle informatie over het bezorgen van zand op onze bezorgpagina.

Compleet aanbod
Compleet aanbod in bodemverbeteraars en bedekkers
voor de hovenier en particulier!
Snel bezorgd
Bespaar tijd; Geleverd op een dag naar keuze direct op de juiste locatie. Kies tijdens het afrekenen zelf je
bezorgdag.
Advies op maat
We helpen je bij kiezen van de juiste producten – voor een florerende en gezonde bodem. 

Waarom Bodem Gigant?