Skip to content

Plantenvoeding en bodembiologie

Wanneer je een optimale levensduur van je planten wil waarborgen is het van belang om te zorgen voor de juiste voeding. Veel buitenplanten groeien normaal in een ander klimaat en hebben hierdoor een ander soort bodem nodig, hierbij is het toevoegen van plantenvoeding van belang. Ook binnen planten onttrekken naar verloop van tijd de voedingsstoffen uit de potgrond waardoor de grond verarmt. Om deze redenen is het van belang je binnen planten ook regelmatig te voeden. Naast de plantenvoeding bestaan er ook bacteriën en schimmels om de plantgroei mee te bevorderen.

Ons aanbod bestaat zowel uit plantenvoeding voor binnen al buitenplanten en uit bacteriën en schimmels voor optimale wortelgroei.

 • PHC Flowersaver plus®

  89.00399.00 Incl BTW.
  Opties selecteren
 • PHC OPF 11-0-5 meststof

  79.002,099.00 Incl BTW.
  Opties selecteren
 • PHC Fulvic 25 Biostimulant

  100.003,500.00 Incl BTW.
  Opties selecteren
 • PHC TerraPulse Biovin granulaat

  66.002,150.00 Incl BTW.
  Opties selecteren
 • PHC Healthy Start® meststoftabletten

  139.00299.00 Incl BTW.
  Opties selecteren
 • Substrado® Actisoil bodemverbeteraar bodemgigant

  Substrado® Actisoil – 1m3

  159.00 Incl BTW.
  Toevoegen aan winkelwagen

Bodembiologie van PHC

Het is met PHC producten mogelijk om drastisch te besparen op bestrijdingsmiddelen, maar ook op meststoffen. De gebruiker haalt minstens dezelfde productie tegen lagere kosten en het gewas is gezonder. De producten van Plant Health Cure dragen daarmee in belangrijke mate bij aan de verduurzaming van de groensectoren.

Het is een gegeven dat het gebruik van kunstmest automatisch leidt tot het gebruik van bestrijdingsmiddelen. De beste gewasbescherming komt vanuit de eigen plantweerbaarheid, daarom is een gezonde bodembiologie essentieel voor gezonde gewassen.​ Wij zijn nu verantwoordelijk voor de toekomst van volgende generaties. PHC ontwikkelt nuttige bodemschimmels, bodembacteriën en plantaardige meststoffen die bodemleven stimuleren en planten weerbaar maken. Het doel is om het gebruik van kunstmest, bestrijdingsmiddelen en chemie zo ver mogelijk terug te dringen, zonder productieverlies. Zie de onderstaande video voor een uitleg van de werking van de PHC producten.

Waarom Bodem Gigant?