Skip to content
Substrado Actisoil - Bodemgigant

Actisoil 1m3 Bigbag van BodemGigant: uw ultieme partner in tuinieren

De innovatie in Grondverbetering – Actisoil 1m3 Bigbag

Actisoil 1m3 Bigbag is niet zomaar een tuinproduct. Het is een zorgvuldig samengestelde grondverbeteraar die de weg effent voor een gezondere en veerkrachtiger tuin. Laten we de details induiken!

Wat maakt Actisoil zo speciaal?

1. Samenstelling: Een hoogwaardige mix

Het unieke aan deze bodemverbeteraar is de hoogwaardige samenstelling van natuurcompost, Hortifibre (houtvezel), veen en biostimulatoren. Deze combinatie leidt tot een reeks indrukwekkende voordelen.

2. Wortelstimulatie: versnelt de wortelgroei

Dankzij de aanwezigheid van biostimulatoren zoals Mycorrhiza en rhizobacteriën wordt de worteling van de planten geoptimaliseerd.

3.Structuurverbetering: maakt de grond luchtiger

De houtvezel en turf in deze bodemverbeteraar verbeteren de structuur van de grond, waardoor deze luchtiger, rijker wordt en vocht beter vasthoudt.

Praktische toepassing: Hoe een bodemverbeteraar te gebruiken in uw tuin

Stap 1: Analyseer de bodem

Bepaal eerst welke delen van uw tuin baat kunnen hebben bij verbeterde wortelgroei en bodemstructuur.

Stap 2: Pas de bodemverbeteraar toe

Verspreid Actisoil gelijkmatig over het gewenste gebied. Werk het vervolgens in de grond in om het beste resultaat te bereiken.

Stap 3: Geniet van de voordelen

Monitor de plantengroei en geniet van de verbeterde weerbaarheid en structuur van uw tuin.

Geld besparen met Acti-soil

Met onze Actisoil bodemverbeteraar bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld. Het kant-en-klare mengsel elimineert de noodzaak om prijzige biostimulatoren afzonderlijk te kopen. Een slimme keuze voor de budgetbewuste tuinier!

Waarom Actisoil 1m3 Bigbag van BodemGigant een goede keuze is?

Actisoil 1m3 Bigbag van BodemGigant is meer dan een grondverbeteraar; het is een strategische partner in uw tuinier inspanningen. De geavanceerde samenstelling, de mogelijkheid om de wortelgroei te stimuleren, en de algehele verbetering van de bodemstructuur maken het een must-have voor elke serieuze tuinier. Voeg daarbij de kostenbesparing, en u hebt een product dat niet alleen uw tuin maar ook uw portemonnee ten goede komt. Bekijk Actisoil en andere kwaliteitsproducten op de BodemGigant website. Uw tuin zal u dankbaar zijn!

  • Substrado® Actisoil bodemverbeteraar bodemgigant

    Bodemverbeteraar – Actisoil – 1m3 – Bigbag

    162,00 Incl BTW.
    Toevoegen aan winkelwagen

Nog vragen?

Neem contact met ons op

Vragen op dag van levering

Heeft u vragen over de levering of over de Track&Trace code? Bekijk eerst uw spammail en neem daarna contact met ons op. 

Volg ons