Skip to content
BodemGigant-Sponsor-DVV

BodemGigant Sponsor van Duivense Voetbal Vereniging (DVV)

Duiven, 15 februari 2023 – BodemGigant, een toonaangevende leverancier van bodemverbeteraars en tuinproducten, kondigt met trots haar sponsoring aan van de Duivense Voetbal Vereniging (DVV). Als jong, dynamisch bedrijf hecht BodemGigant veel waarde aan lokale betrokkenheid en ondersteunt graag sportieve initiatieven in de gemeenschappen waarin zij actief is.

Waarom DVV sponsoren?

De keuze om DVV te sponsoren was voor BodemGigant een vanzelfsprekende. Sport is een krachtig bindmiddel in gemeenschappen en helpt bij het opbouwen van sterke, gezonde samenlevingen. Door DVV te ondersteunen, draagt BodemGigant bij aan het bevorderen van sportieve activiteiten in de regio en het aanmoedigen van een gezonde levensstijl.

BodemGigant’s lokale betrokkenheid

Bij BodemGigant geloven we sterk in lokale betrokkenheid. We zijn er trots op deel uit te maken van de Duivense gemeenschap en willen ons steentje bijdragen aan het welzijn ervan. Deze sponsoring is een uitdrukking van onze toewijding aan het ondersteunen van lokale initiatieven die het verschil maken.

Over BodemGigant

BodemGigant is gespecialiseerd in hoogwaardige bodemverbeteraars, compost, boomschors, grind en split, en andere tuinproducten. Ons doel is om tuinliefhebbers te voorzien van producten van topkwaliteit om hun tuin te transformeren. Met een focus op duurzaamheid, kwaliteit en klanttevredenheid streven we ernaar om de tuinen van onze klanten te verfraaien.

We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking met DVV en wensen alle leden en supporters een geweldig seizoen toe.

Voor persinformatie en aanvullende details, kunt u contact opnemen met:

BodemGigant
Email: info@bodemgigant.nl

Nog vragen?

Neem contact met ons op

Vragen op dag van levering

Heeft u vragen over de levering of over de Track&Trace code? Bekijk eerst uw spammail en neem daarna contact met ons op. 

Volg ons